Team Plantina Allound

Team Plantina Allround bestaat dit seizoen uit vier schaatsers: Koen Verweij, Lucas van Alphen, Linda de Vries en Annouk van der Weijden

De allrounddames hebben zich dit seizoen aangesloten bij de sprintdames van Team AfterPay. Kuipers: "Het is voor Dennis en mij een leuke uitdaging om een ploeg te runnen met zowel sprinters als allrounders. De sprinters kunnen in sommige trainingen gebruik maken van de allrounders en andersom ook, dat is een hele goede wisselwerking waar beide disciplines sterker van worden." 

De Vries is een ervaren rijdster, met een lange lijst World Cup-wedstrijden en podiumplaatsen tijdens NK's, EK's en WK's. Annouk van der Weijden nam deel aan de Olympische Spelen in Sotsji, waar ze vijfde werd op de 3000 meter. 

Naast de twee allrounddames beschikt Team Plantina ook over twee allroundheren: Koen Verweij en Lucas van Alphen. Koen Verweij zijn succesvolste jaar was 2014 waarin hij een zilveren olympische medaille won op de 1500 meter, een gouden olympische medaille won op de ploegenachtervolging en wereldkampioen allround werd. Van Alphen was al op jonge leeftijd een talentvolle junior en brak in 2008 door toen hij bij het NK sprint voor junioren het brons behaalde. In 2013 behaalde de allrounder brons op het NK Allround. De mannen kiezen hun eigen route richting de Spelen, met ondersteuning van Plantina en iSkate.

Geïnteresseerd? Contacteer ons

+31 (0) 513-767278


Mail ons

CONTACT

Hunter Sportswear
Uraniumweg 8a
8445 PH HEERENVEEN
Nederland

T. +31 (0) 513-767278
E: info@huntersportswear.nl

ONTDEK ONZE ANDERE MERKEN

  • Bioracer
  • Reskin

    FOLLOW US