Mission Statement

Mission Statement banner

Visie

Het ontwikkelen, designen en produceren van schaatskleding voor de optimale prestatie.
 

Missie

Omdat bij topsport en topprestaties de details vaak het verschil maken ontwikkelt Hunter al sinds eind jaren tachtig sportkleding in samenwerking met topsporters. Alleen met behulp van de visie en de ervaringen van de topsporters zijn wij in staat kleding te maken voor topprestaties. Daarbij zijn pasvorm, comfort en kwaliteit, net zo belangrijk als het gebruik van de beste materialen, de afwerking, als ook het design. Want ook met kleding maken komt het aan op de details. Dit betekent echter niet dat onze kleding alleen voor topsporters is. Met Hunter streven wij er naar om kwalitatief hoogwaardige teamkleding te maken voor iedere enthousiaste sporter die zijn eigen unieke (top)prestatie wil leveren.   
 

Kernwaarden

PASSIE.

Hunter is passie. Ieder van ons heeft passie voor schaatsen, voor innovatie, voor design en voor klantentevredenheid. Wij zijn trots op onze producten. Elke stof wordt wetenschappelijk getest op biomechanische eigenschappen. Met elk design proberen wij het vorige overtreffen. Onze klanten hebben passie voor hun sport. Zij willen excelleren, hun grenzen verleggen, zeker niet onderdoen. Met Hunter Sportswear ben je voorbereid op een topprestatie.  
 

VERTROUWEN.

Al vanaf het begin maken veel topschaatsers gebruik van onze innovatieve, functionele en stijlvolle schaatskleding. Hunter is een kwaliteitsmerk. Bij ons staan kwaliteit en functionaliteit altijd voorop, maar is ook het design een belangrijk element van het totaalplaatje. Kleding is namelijk het visitekaartje van uw team, vereniging of bedrijf. Elke klant is uniek. Voor elke klant is zijn of haar design uniek, de enige levering die telt. Wij voelen dat ook zo aan. Elke bestelling is een belofte. Die moeten we waar maken. Wij willen dat u tevreden bent. Dat u positief over ons en onze producten spreekt. Dat u ook bij uw volgende prestatie niets aan het toeval overlaat en voor Hunter zal kiezen. 
 

DIENSTBAAR. 

U betaalt voor een product, maar koopt een belofte en een dienst. Technische innovatieve kleding vereist professioneel advies vooraf, een passend design, nauwgezette communicatie. En ja, soms gaan dingen mis, dit ondanks de beste intenties. En ook dan mag u op ons rekenen. Wij hebben de beste mensen in the field, bereikbaar, beschikbaar. Gegarandeerd. 

 

INNOVATIEF. 

Door de overname van Hunter door Bio-Racer zit Hunter met ontwikkelingen vanaf 2011 helemaal pole position. Bio-Racer is namelijk marktleider op het gebied van gesublimeerde wielerkleding in de Benelux. Dit mede dankzij zeer innovatief te zijn. Want biomechanische inzichten evolueren nog elke dag. Textiel innovatie zit in de lift. Confectietechnieken verbeteren drastisch. Daarom werkt Bio-Racer/Hunter samen met alle grote textiel producenten en verscheidene leidende hogescholen en universiteiten in binnen- en buitenland. Testen worden gedaan in de wereldvermaarde windtunnels van het FES instituut en Delft. Hunter probeert middels deze samenwerking trendsetter te zijn.

 

Met Hunter 100% prepared.