EasyJet ook in nieuwe seizoen in Hunter Speedwear

Gepost op 20 juni 2019
EasyJet ook in nieuwe seizoen in Hunter Speedwear

easyJet, de op één na grootste luchtvaartmaatschappij op Schiphol, heeft de sponsoring van schaatsteam Team easyJet verlengd. De luchtvaartmaatschappij is sinds augustus 2018 hoofdsponsor van het schaatsteam op de langebaan afstanden dat wordt geleid door coach Jillert Anema. EasyJet’s intentie is om het team te sponsoren tot aan de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking, en steunt daarmee de schaatsers om hun droom te realiseren. De schaatsers uit de ploeg van easyJet doen dat, net als vorig jaar, in de pakken van Hunterspeedwear.

 

Ook dit jaar zijn topschaatsers zoals Irene Schouten en Jorrit Bergsma onderdeel van Team easyJet. William Vet, easyJet Country Manager Nederland, zegt: “Wij voelen ons als bedrijf verbonden met Nederland, we zijn hier al ruim 20 jaar actief en in 2015 opende easyJet ook een basis op Schiphol. Wij zijn trots dat we een team kunnen sponsoren die zo’n oer-Hollandse sport beoefent. Het team van coach Anema behoort tot de wereldtop en heeft zowel ervaren- als jong talent die het afgelopen seizoen een aantal mooie overwinningen op hun naam hebben geschreven. We hebben dan ook besloten om de sponsoring te verlengen en we zijn van plan om Team easyJet te ondersteunen om hun doel te behalen; de Olympische Winterspelen van 2022 in Peking.’’

Team easyJet coach Jillert Anema zegt: “Ik ben trots dat we een samenwerking hebben met een bedrijf als easyJet. De oranje easyJet-kleur sluit mooi aan bij de kleur van Nederlandse trots en onze rijders vliegen over het ijs in de oranje pakken. easyJet kwam vorig jaar vlak voor de start van het seizoen in beeld. Afgelopen jaar hebben ze ons goed geholpen, we zijn blij dat we ons nu kunnen richten op de toekomst. Dit geeft de sporters rust en we gaan dan nu ook vol goede moed door tot aan de Olympische Winterspelen van 2022!” Schaatsers Team easyJet De schaatsers die in het seizoen 2019/2020 onderdeel uitmaken van Team easyJet zijn; Arjan Stroetinga, Bob de Vries, Carien Kleibeuker, Dennis Stam, Elisa Dul, Irene Schouten, Jordy Harink, Jorrit Bergsma, Kelly Schouten, Marijke Groenewoud, Robert Bovenhuis en Tjerk de Boer. De sporttechnische staf bestaat uit: Arjan Samplonius, Durk Fabriek, Erik Wink, Jelmer Bil, Jillert Anema, Lammert Schoonhoven.


FOTO Timsimaging