Anema: "Iedereen moet weer persoonlijke records rijden"

Gepost op 27 oktober 2018
Anema:
De schaatsers die in het seizoen 2018/2019 onderdeel uitmaken van Team easyJet zijn vandaag in Thialf gepresenteerd in het bijzijn van coach Jillert Anema en easyJet’s Country Manager Nederland, William Vet. easyJet, de op één na grootste luchtvaartmaatschappij op Schiphol, is sinds augustus hoofdsponsor van het schaatsteam op de langebaan afstanden.
 
Team easyJet coach Jillert Anema zegt:
“Het is geweldig om weer aan het begin van een nieuw seizoen te staan. Ik ben trots dat we een onzekere periode hebben kunnen afsluiten met easyJet als sponsor en dat onze rijders in deze tijd bij elkaar zijn gebleven. Dat toont aan dat we een hechte groep zijn. We kunnen nu vol frisse moed aan ons schaatsseizoen beginnen. Ik zie uit naar de resultaten die wij als Team easyJet gaan behalen!”
 
De schaatsers die komend seizoen in Team easyJet rijden, zijn: Marijke Groenewoud, Tjerk de Boer, Elisa Dul, Lex Dijkstra, Thomas Geerdinck, Evert Hoolwerf, Irene Schouten, Simon Schouten, Jorrit Bergsma, Erik Jan Kooiman, Bob de Vries, Arjan Stroetinga en Carien Kleibeuker.

 
 
William Vet, Country Manager van easyJet Nederland, zegt:
“We hebben fantastische schaatsers in Team easyJet, zowel ervaren- als jong talent. De schaatsers worden goed begeleid door coach Anema en ik ben ervan overtuigd dat we een mooi seizoen tegemoet gaan. easyJet is al ruim 20 jaar verbonden met Nederland. Door een samenwerking met een team in deze oer-Hollandse sport hopen we deze bijzondere band nog verder te markeren en Nederlanders te laten zien wat een mooi bedrijf easyJet is.”
 
Vliegende start
Team easyJet rijdt dit seizoen in pakken met de kenmerkende oranje easyJet-kleur, gebaseerd op het kleurenschema van easyJet-vliegtuigen. Het behoeft natuurlijk geen uitleg dat de oranje easyJet kleur de perfecte aansluiting is op de kleur van Nederlandse trots. 
 
Gedreven topteams
Het schaatsteam van coach Anema en easyJet hebben veel gemeen. Het team van coach Anema behoort tot de wereldtop en easyJet is een ambitieuze, succesvolle Europese luchtvaatmaatschappij. Beide teams zijn innovatief, gedreven en getraind om zowel individueel als in teamverband dagelijks het beste uit zichzelf te halen.

Team easyJet | Ready for take-off from FCB Amsterdam on Vimeo.